• Call: +385 48 270 125
  • Mail:foruminvest@foruminvest.hr

Bespovratna sredstva poduzeću Toma Palete d.o.o.

Poduzeću Toma Palete d.o.o. odobrena bespovratna sredstva u iznosu od  566.598,73 kn  za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom “Povećanje konkurentnosti tvrtke nabavom robota za proizvodnju paleta” prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijava “Komeptentnost i razvoj MSP” . 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.242.219,42 kn, od čega sredstva prijavitelja iznose 675.620,69 kn. 

Opći cilj projekta je doprinijeti rastu malog i srednjeg poduzetništva na domaćem i inozemnom tržištu kroz jačanje njegove konkurentnosti te otvaranju radnih mjesta. Specifični cilj projekta je povećati konkurentnost tvrtke prijavitelja stvaranjem pretpostavki za njen održiv rast i razvoj na domaćem i inozemnom tržištu Rezultati projekta su uspostavljeni proizvodni kapaciteti za proizvodnju paleta, uspostavljen projektni tim, te informirana javnost. Aktivnosti unutar ovog projekta uključuju upravljanje aktivnostima nabave robota, promidžba i vidljivost te upravljanje projektom.

Natječajnu dokumetnaciju uključujući i feasibility studiju za navedeni natječaj pripremala je tvrtka Forum Invest d.o.o.  Ovo je  četvrti odobren projekt iz Poziva za dostavu projektnih prijava “Kompetentnost i razvoj MSP” u čijoj smo pripremi sudjelovali.