• Call: +385 48 270 125
  • Mail:foruminvest@foruminvest.hr

Poduzeću Nigrad d.o.o. odobrena EU sredstva

Poduzeću Nigrad  d.o.o. odobrena Eu sredstva u iznosu od 568.604,91 HRK za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom “Nabava samopokretnog rovokopača na kotačima s cilje povećanja konkurentnosti poduzeća”, prijavljenog na Poziv na dostavu projektnih prijava “Kompetentnost i razvoj MSP” referentne oznake: KK: 03.2.1.05.  Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.246.677,58 HRK. 

Opći cilj projekta je doprinijeti rastu malog i srednjeg poduzetništva na domaćem i inozemnom tržištu kroz jačanje njegove konkurentnosti te otvaranju radnih mjesta. Specifični cilj projekta je povećati konkurentnost tvrtke prijavitelja stvaranjem pretpostavki za njen održiv rast i razvoj na domaćem i inozemnom tržištu Rezultati projekta su povećani kapaciteti i fleksibilnost tvrtke za usluge u niskogradnji, uspostavljen projektni tim, te informirana javnost. Aktivnosti unutar ovog projekta uključuju upravljanje aktivnostima nabave stroja, promidžba i vidljivost te upravljanje projektom.

Natječajnu dokumentaciju i investicijsku studiju za prijavu na natječaj izrađivala je tvrtka Forum Invest d.o.o. , te ovim putem zahvaljujemo na povjerenju vlasnicima tvrtke na angažmanu.