• Call: +385 48 270 125
  • Mail:foruminvest@foruminvest.hr

O nama

Tvrtka Forum Invest d.o.o.  specijalizirana je u području pripreme natječajne dokumentacije za EU fondove, različite natječaje  Hrvatskih ministarstava, te domaćih  i inozemnih fondova.

Tvrtka ima dugogodišnjenje iskustvo te dokazane reference u navedenim područjima,  kao i područjima vezanim za:

– poslovno planiranje,

– izradu feasibility studija,

– cost benefit analiza,

– izradu projekata ukupnog razvoja za općine i gradove,

– izradu due diligence studija te ostalih razvojnih programa vezanih uz malo i srednje poduzetništvo te jedinice lokalne samouprave.

Naš je cilj razviti  ovu djelatnost da postanemo prepoznatljivi na Hrvatskom tržištu  u smislu da nam se obraćaju  manje i srednje tvrtke kao i JLS s povjerenjem da ćemo im dati visoki profesionalni servis i osigurati ispunjenje najvećeg  dijela njihovih očekivanja.

U tom smislu svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, te kroz početne razgovore pokušavamo utvrditi koji su razvojni prioriteti klijenta, te na koji način realizirati investicije. Baza klijenata koji su nama dali povjerenje dokaz su naših nastojanja da svakom klijentu ponudimo najkvalitetniju uslugu, te njegove projekte vodimo od same pripreme dokumentacije do izvještavanja nadležnih institucija o provedbi.