• Call: +385 48 270 125
  • Mail:foruminvest@foruminvest.hr

Eu bespovratna sredstva poduzeću Metal Obad d.o.o.

  • Eu bespovratna sredstva poduzeću Metal Obad d.o.o.

Tvrtka Metal Obad d.o.o. iz Varaždinskih Toplica primila je Odluku o financiranju u iznosu od 1.427.212,15 HRK  bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom “Povećanje konkurentnosti nabavom modernijih CNC strojeva ” prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijava “Kompetentnost i razvoj MSP” (referentna oznaka KK.03.2.1.05).  Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.999.891,87 kuna. Ukupna vrijednost projekta Kompletnu dokumentaciju za prijavu na natječaj izradila je tvrtka Forum Invest d.o.o.   

Cilj projekta je povećanje konkurentosti tvrtke stvaranjem pretpostavki za njen održiv rast i razvoj na domaćem i inozemnom tržištu.  Aktivnosti projekta odnose se na upravljanje aktivnostima nabave opreme, promidžbu i vidljivost kao i troškove upravljanja projektom i administracijom.  Projektom se planiraju nabaviti dva CNC obradna centra i jedan tokarski centar.

Projektom će se postići povećanje konkurentnosti tvrtke Metal Obad d.o.o. kroz uvođenje najmodernije tehnologije prerade metala u vidu CNC strojeva. U tom smislu tvrtka će nabaviti neophodne strojeve i opremu kojim će riješiti ključne probleme tvrtke kao što su nedovoljni kapacitet, nedovoljna produktivnost strojeva te nemogućnost zadovoljenja svih potreba kupaca.. Projekt će rezultirati povećanjem broja zaposlenih a, povećanjem prihoda, te povećanjem izvoza. 

Eu bespovratna sredstva poduzeću Metal Obad d.o.o.