• Call: +385 48 270 125
  • Mail:foruminvest@foruminvest.hr

Objavljena rang lista projekata u operaciji 4.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Rang listu projekata kojima su izdane privremene odluke o raspodjeli sredstava, nakon prvog natječaja za operaciju 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”.

Sredstva se privremeno raspodjeljuju jer se ne mogu financirati svi projekti u okviru dostupnih financijskih sredstava. Na Rang listi nalazi se 940 projekata s brojem ostvarenih bodova i vremenom podnošenja zahtjeva za potporu (datum, sat, minute, sekunde),  a crta na Rang listi zaustavljena je na 241-om projektu koji se može financirati u operaciji 4.1.1. Rang listu možete preuzeti ovdje: http://www.apprrr.hr/izdane-odluke-za-mjeru-4-1621.aspx

Dva klijenta tvrtke Forum Invest d.o.o. ostvarila su financiranje iz operacije 4.1.1. Radi  se o investiciji Zadruge Neretvanski branitelj koja je uložila sredstva u podizanja nasada vinograda i smilja na lokaciji Komarna , te nabavu poljoprivredne mehanizaciju i investicija tvrtke Živko d.o.o. iz Novo Virja u nabavu poljoprivredne mehanizacije.

Čestitamo klijentima na ostvarom financiranju, te se radujemo budućoj suradnji na ostalim projektima.